Δεν είναι κουτσομπολιό... Είναι κοινωνικός σχολιασμός!

Βίκυ Καγιά – Ηλία Κρασσά: Είναι τελικά μαζί; Δες φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά - Ηλία Κρασσά: Είναι τελικά μαζί; Δες φωτογραφίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ APLITA ΣΤΟ GOOGLE PLUS

Οι κοινές της εμφανίσεις με τον επιχειρηματία τον τελευταίο διάστημα έχουν πυροδοτήσει τις φήμες για νέο ειδύλλιο στη χώρο της showbiz. Η Βίκυ Καγιά, μετά τον χωρισμό της από το Νίκο Κριθαριώτη, δηλώνει μόνη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι εμφανίζεται συχνά με τον Ηλία Κρασσά, σε κοσμικές εκδηλώσεις, στο θέατρο ή για φαγητό.

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν για τη φιλανθρωπική εκδήλωση Life Action Trust στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και το ζευγάρι κέρδισε αμέσως όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων (και των φωτογράφων) καθώς ήταν συνέχεια μαζί και δεν έλειψαν μεταξύ τους κάποια διακριτικά μεν, τρυφερά δε, ενσταντανέ.

Η Καγιά, πάντως, επιμένει ότι με τον Ηλία Κρασσά είναι μόνο δυο καλοί φίλοι, έστω και αν όλοι έχουν παρατηρήσει ότι το χαμόγελο έχει ξαναγυρίσει στα χείλη της.

Kagia 2 Βίκυ Καγιά   Ηλία Κρασσά: Είναι τελικά μαζί; Δες φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά- Ηλίας Κρασσάς

Kagia 1 Βίκυ Καγιά   Ηλία Κρασσά: Είναι τελικά μαζί; Δες φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά- Ηλίας Κρασσάς

Kagia Βίκυ Καγιά   Ηλία Κρασσά: Είναι τελικά μαζί; Δες φωτογραφίες

Βίκυ Καγιά- Ηλίας Κρασσάς

vicky Βίκυ Καγιά   Ηλία Κρασσά: Είναι τελικά μαζί; Δες φωτογραφίες

Η Βίκυ φωτογραφίζεται με τη Ρούλα Κορομηλά

 

Πηγή: joytv.gr

Το aplita.gr είναι ένα ενημερωτικό portal που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία κατηγοριών και άρθρων, από ενημέρωση και νέα από Ελλάδα και εξωτερικό, μέχρι μόδα, ομορφιά, μαγειρική και τηλεόραση. Το aplita.gr αποσκοπεί στην ενημέρωση αλλά και τη διασκέδαση, συνδυάζοντας την επικαιρότητα με την ψυχαγωγία. Παρουσιάζει ταυτόχρονα χρήσιμα αλλά και ευχάριστα άρθρα για την καθημερινότητα, καθώς και εξελίξεις σε διάφορους χώρους, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος του ελληνικού κοινού. Το σύστημα του aplita.gr βασίζεται στο MSApi της tcp.gr Project για αυτόματη εισαγωγή ειδήσεων από άλλα portals. Όπου χρησιμοποιείται το MSApi αυτόματα μπαίνει και ενεργό link στο άρθρο με βάση την πηγή.

Ακολουθήστε μας σε
Facebook: https://www.facebook.com/aplitanews
Twitter: twitter.com/aplita
Google Plus: https://plus.google.com/+AplitaGr/posts
comments powered by Disqus